AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortaya pislemek

Kahve falında ortaya pislemek

Kahve falında ortaya pislemek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, onu cesaretlendireceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ortaya pislemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Kahve falında ortaya pislemek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ortaya sıçmak verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Kahve falında yalanı ortaya çıkarmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, arabuluculuk yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ortaya çıkmak asla yüksünmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin pislediğini görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında ölünün pislediğini görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kaba pislemek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir