AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiloduna pislemek

Kahve falında kiloduna pislemek

Kahve falında kiloduna pislemek bolluk ve bereket yakalayacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, nitelik ve farklılık geleceğine yorulur.

Kahve falında kiloduna pislemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Kahve falında kiloduna pislemek malının da eksilmeyeceğine, çok kötü günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yol ortasına pislemek adının yayılacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında ortaya pislemek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne pislediğini görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında pantolona pislemek kendini yiyip bitireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara pislemek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, malına gelecek zarara işaret eder.

Kahve falında atın pislediğini görmek şansının ve bahtının açık olacağına, düşmanlarla beraber oturmaya inanılır.

Kahve falında ineğin pislediğini görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir