AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını pislediğini görmek

Kahve falında altını pislediğini görmek

Kahve falında altını pislediğini görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ümitlerinin son bulacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, karamsar olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altını pislediğini gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında altına pislemek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altına pislediğini görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında altını pislemek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun altını pislediğini görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında altını pislediğini görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, dileklerin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kendi altını pislemek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet eder.

Kahve falında suya pislemek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir