AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade serdiğini görmek

Kahve falında seccade serdiğini görmek

Kahve falında seccade serdiğini görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, rızkının genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seccade serdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında seccade serdiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnında sertlik görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, onları koruyup kollayacağına delalettir.

Kahve falında sert bakmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur serdiğini görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sert hamur görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sert kıl görmek zenginliğini kaybedeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sert ekmek yemek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet eder.

Kahve falında sert yumruk atamamak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir