AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında sertlik görmek

Kahve falında karnında sertlik görmek

Kahve falında karnında sertlik görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, tartışmaların son bulacağına, işlerini düzene sokacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnında sertlik gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında karnında sertlik görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sert kabuklu böcek görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sert et yemek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sert hamur yoğurmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sert konuşmak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, umutlarının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur serdiğini görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında sert ekmek görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sert bir şey yemek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir