AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert kıl görmek

Kahve falında sert kıl görmek

Kahve falında sert kıl görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, düşmanından uzak olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sert kıl gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Kahve falında sert kıl görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur serdiğini görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında sert hamur görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır serdiğini görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sert kabuklu böcek görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sert konuşmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sert et yemek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında sert yatak görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir