AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur serdiğini görmek

Kahve falında bulgur serdiğini görmek

Kahve falında bulgur serdiğini görmek umutlarını yitireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur serdiğini gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlardan veya bir süredir kaçtığınız problemlerden kaçmak zor olabilir.

Kahve falında bulgur serdiğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet eder.

Kahve falında çamaşır serdiğini görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında sert rüzgar görmek sorunlarını çözebileceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulur.

Kahve falında seccade serdiğini görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, az maliyetle ticarete atılacağına delalettir.

Kahve falında memede sertlik görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sert bakmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında buğday serdiğini görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sert kabuklu böcek görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir