AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert hamur görmek

Kahve falında sert hamur görmek

Kahve falında sert hamur görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sert hamur gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Kahve falında sert hamur yoğurmak iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında sert hamur görmek evindeki huzurun bozulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında sert bakmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet eder.

Kahve falında sert kıl görmek mal edineceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sert konuşmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sert kabuklu böcek görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında sert et yemek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında sert rüzgar görmek düşmanlarla beraber oturmaya, mali olarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir