AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert yumruk atamamak

Kahve falında sert yumruk atamamak

Kahve falında sert yumruk atamamak kazancın gittikçe azalacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, tamamlanmadan kalacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında sert yumruk atamamak gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında sert yumruk atamamak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işarettir.

Kahve falında sert kıl görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kazancın devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında sert hamur görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memede sertlik görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, onları rahat ettireceğine alamet eder.

Kahve falında sert konuşmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında bulgur serdiğini görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sert et yemek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sert bir şey yemek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir