AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert bakmak

Kahve falında sert bakmak

Kahve falında sert bakmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, iş yeri sahibi olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sıkıntılarını aşacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında sert bakmak gördüyseniz:

  • Yorıılmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında sert bakmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında sert ekmek görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına işarettir.

Kahve falında sert kıl görmek çocuk sahibi olunacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sert kabuklu böcek görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Kahve falında sert hamur yoğurmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında sert rüzgar görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sert konuşmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çamaşır serdiğini görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir