AnaSayfa / Genel / Kahve falında sert ekmek yemek

Kahve falında sert ekmek yemek

Kahve falında sert ekmek yemek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, işini büyüteceğine, onun her zaman başında olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulur.

Kahve falında sert ekmek yemek gördüyseniz:

  • Başka insanlar sizi olumsuz etkiliyor.

Kahve falında sert ekmek yemek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sert ekmek görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine yorulur.

Kahve falında sert et yemek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sert bir şey yemek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır serdiğini görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sert kıl görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında sert yatak görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, zenginliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday serdiğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir