AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapla dolaşmak

Kahve falında çorapla dolaşmak

Kahve falında çorapla dolaşmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorapla dolaşmak gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında çorapla dolaşmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapsız dolaşmak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta dolaşmak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında donsuz dolaşmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında uçurumda dolaşmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına işaret eder.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evin odalarını dolaşmak gelirinin garanti olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir