AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorapsız dolaşmak

Kahve falında çorapsız dolaşmak

Kahve falında çorapsız dolaşmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, ticarette başarılı olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapsız dolaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında çorapla dolaşmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Kahve falında çorapsız dolaşmak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şehirde dolaşmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada dolaşmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Kahve falında gölde dolaşmak yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında buğday tarlasında dolaşmak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak ruhsal korkularından da arınacağına, ticaretinin de hızlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir