AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısız dolaşmak

Kahve falında ayakkabısız dolaşmak

Kahve falında ayakkabısız dolaşmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabısız dolaşmak gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabısız dolaşmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalet eder.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine delalet eder.

Kahve falında donsuz dolaşmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında çatıda dolaşmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabirlerde dolaşmak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapla dolaşmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle dolaşmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir