AnaSayfa / Genel / Kahve falında satırla insan kesmek

Kahve falında satırla insan kesmek

Kahve falında satırla insan kesmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sorunların kalmayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında satırla insan kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Kahve falında satırla insan kesmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, özgüveninin bitme noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında satırla et kesmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında satırla adam kesmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında satırla parmak kesmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında satırla kolunu kesmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşam standartlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak ve satır görmek feraha ereceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında satırla kesilmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında satır bilemek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir