AnaSayfa / Genel / Kahve falında satırla adam kesmek

Kahve falında satırla adam kesmek

Kahve falında satırla adam kesmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satırla adam kesmek gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında satırla adam kesmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında satırla adam kovalamak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında satırla adam öldürmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulur.

Kahve falında satırla et kesmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında satırla parmak kesmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına tabir olunur.

Kahve falında satırla insan kesmek çok üzüntü duyulacağına, iki tarafın da çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında satırla kolunu kesmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında et satırı görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir