AnaSayfa / Genel / Kahve falında satırla kesilmek

Kahve falında satırla kesilmek

Kahve falında satırla kesilmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında satırla kesilmek gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Kahve falında satırla kesilmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır satır görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında satırla insan kesmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında bıçak ve satır görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında satırla kolunu kesmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hayır duaları alacağına işarettir.

Kahve falında satırla adam kovalamak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında satırla kovalanmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satırla kavga etmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, işlerinin karışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir