AnaSayfa / Genel / Kahve falında satırla kolunu kesmek

Kahve falında satırla kolunu kesmek

Kahve falında satırla kolunu kesmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet eder.

Kahve falında satırla kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlar veya sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında satırla kolunu kesmek alınganlıkların hasıl olacağına, duygularını açığa vuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında satırla parmak kesmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında satırla adam kesmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında satırla insan kesmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında satırla et kesmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, onun kıymetini her daim bileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde satır görmek sıkıntılar son bulacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına inanılır.

Kahve falında satırla kesilmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında satırla kavga etmek kalbini kıracağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir