AnaSayfa / Genel / Kahve falında satırla et kesmek

Kahve falında satırla et kesmek

Kahve falında satırla et kesmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, onları koruyup kollayacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında satırla et kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında satırla et kesmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine yorulur.

Kahve falında satırla parmak kesmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında satırla adam kesmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında satırla kolunu kesmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında satırla insan kesmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et satırı görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında satırla kesilmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yeni bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında satırla kavga etmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir