AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak ve satır görmek

Kahve falında bıçak ve satır görmek

Kahve falında bıçak ve satır görmek spor yapmaya başlanılacağına, istediği arabaya bineceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Kahve falında bıçak ve satır gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında bıçak satır görmek bunalıma gireceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Kahve falında bıçak ve satır görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında satırla kolunu kesmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında satırla insan kesmek evlatlarından memnun olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında satırla et kesmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında satırla kavga etmek zor ve stresli günler geçireceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında satırla adam öldürmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında satır bilemek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir