AnaSayfa / Genel / Kahve falında saten gömlek giymek

Kahve falında saten gömlek giymek

Kahve falında saten gömlek giymek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında saten gömlek giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi kollamalısınız.

Kahve falında saten gömlek giymek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saten gömlek görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında saten gecelik giymek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi saten elbise giymek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir