AnaSayfa / Genel / Kahve falında saten gömlek görmek

Kahve falında saten gömlek görmek

Kahve falında saten gömlek görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, düşman malından yemeye, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet eder.

Kahve falında saten gömlek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında saten gömlek görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kişinin başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saten gömlek giymek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı saten yorgan görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında saten perde görmek planların sarkacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı saten kumaş görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında saten görmek elinin darlıktan kurtulacağına, onun istediği yoldan gideceğine işarettir.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir