AnaSayfa / Genel / Kahve falında saten yeşil elbise giymek

Kahve falında saten yeşil elbise giymek

Kahve falında saten yeşil elbise giymek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hem çok mutlu olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı saten elbise giymek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi saten elbise giymek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah saten elbise görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saten elbise görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, konfor içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mavi saten elbise görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir