AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi saten elbise giymek

Kahve falında mavi saten elbise giymek

Kahve falında mavi saten elbise giymek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi saten elbise giymek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Kahve falında mavi saten elbise giymek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi saten elbise görmek övgü dolu sözler duyacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı saten elbise giymek insanları kıracağına, üzeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi saten yorgan görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına alamet eder.

Kahve falında saten elbise görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir