AnaSayfa / Genel / Kahve falında saten gecelik giymek

Kahve falında saten gecelik giymek

Kahve falında saten gecelik giymek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, itibar kaybedeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saten gecelik giymek gördüyseniz:

  • Size dürüst davranmayan ya da kötü niyetli kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında saten gecelik giymek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz saten gecelik görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı saten gecelik görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah saten gecelik görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, can derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi saten elbise giymek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saten elbise giymek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir