AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saten elbise giymek

Kahve falında yeşil saten elbise giymek

Kahve falında yeşil saten elbise giymek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı saten elbise giymek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi saten elbise giymek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah saten elbise görmek gelir elde edeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saten kırmızı elbise görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı saten elbise görmek son model arabaya sahip olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir