AnaSayfa / Genel / Kahve falında saten beyaz gecelik giymek

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, doğru kararların alınacağına, tatsız durumların yaşanacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek gördüyseniz:

  • Olayları en ince ayrıntısına kadar detaylandırma eğiliminize rağmen, maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren konular ya da işleriniz istediğiniz sonuçları verebilir.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına inanılır.

Kahve falında saten gecelik giymek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz saten gecelik görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah saten gecelik görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı saten gecelik görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, işlerin ters gideceğine inanılır.

Kahve falında mavi saten elbise giymek iyi ruh halinin bozulacağına, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir