AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saten elbise giymek

Kahve falında beyaz saten elbise giymek

Kahve falında beyaz saten elbise giymek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok eğleneceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında beyaz saten elbise giymek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek çirkin amellere, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi saten elbise giymek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı saten elbise giymek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı saten elbise görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında saten kırmızı elbise görmek maddi sorumluluklarının artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir