AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı üstüne basmak

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak borcunun da hafifleyeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı üstüne basmak onu borçtan kurtaracağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında kedinin üstüne basmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstüne basmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstüne basmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, hasretliğin biteceğine inanılır.

Kahve falında fare üstüne basmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak hayata küsecek duruma geleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak hem de sevdiklerinin olacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir