AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak kokusu almak

Kahve falında sarımsak kokusu almak

Kahve falında sarımsak kokusu almak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokusu almak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak kokusu görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak kokusu almak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden sarımsak almak işinde en iyisi olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsaklı ayran görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, insanların takdirine mazhar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze sarımsak almak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarımsak vermek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kazancının günden güne düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarımsak doğradığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir