AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak kokusu görmek

Kahve falında sarımsak kokusu görmek

Kahve falında sarımsak kokusu görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokusu gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Kahve falında sarımsak kokusu görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulur.

Kahve falında sarımsak kokusu almak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarımsaklı ekmek görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saça sarımsak görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak yemek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak ayıklamak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sarımsak tarlası görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir