AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu duymak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin kokusunu duymak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Kahve falında leş kokusu duymak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında çam kokusu duymak çok zor dönemlerin geçirileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım kokusu duymak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kokusunu duymak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir