AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım kokusu duymak

Kahve falında lağım kokusu duymak

Kahve falında lağım kokusu duymak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, terfi alamayacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, para biriktirebileceğine rivayet eder.

Kahve falında lağım kokusu duymak gördüyseniz:

  • Acilen iki taraf arasında bir bağ ya da denge oluşturmanız gerekebilir.

Kahve falında lağım kokusu duymak ticaret sektörüne atılacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağım kokusu görmek zaaflarına kapılacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulur.

Kahve falında toprak kokusu duymak korkulan bir şeyin başa geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek kokusu duymak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir koku duymak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çok güzel koku duymak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp kokusu duymak işlerini boşvereceğine, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında ölü kokusu duymak hayalkırıklığı duyacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir