AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek hayatının yoluna gireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak koktuğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kokmuş tavuk görmek borçlarının ödeneceğine, rızkın ve kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında kokmuş et görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında öpüşüp koklaşmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzının koktuğunu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kokina çiçeği görmek elindekileri de yitireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kokmuş kıyma görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ter koktuğunu görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir