AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokmuş et görmek

Kahve falında kokmuş et görmek

Kahve falında kokmuş et görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, insanlarla iç içe olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna işarettir.

Kahve falında kokmuş et gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kokmuş et görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kokmuş çiğ et görmek sonuçtan memnun kalacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kokmuş et yemek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel koktuğunu görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına inanılır.

Kahve falında kokmuş çorap görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, para yatıracağına ve zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzının koktuğunu görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yokluk içine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir