AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokmuş kıyma görmek

Kahve falında kokmuş kıyma görmek

Kahve falında kokmuş kıyma görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, günahlara, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kokmuş kıyma gördüyseniz:

  • Tutkuyla yaklaştığınız aktivitelerin içinde yer almanız yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kokmuş kıyma görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işarettir.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kok kömürü görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek huzursuzlukların son bulacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzının koktuğunu görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında kokmuş balık yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir