AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suya atlamak

Kahve falında akan suya atlamak

Kahve falında akan suya atlamak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kalbini kıracağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, bütçesinin daralacağına inanılır.

Kahve falında akan suya atlamak gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak bolluk ve bereket geçireceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suya atlamak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında akan sudan atlamak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işarettir.

Kahve falında akan sudan su doldurmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan kirli su görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz akan su görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir