AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak bazı tartışmaların ortasında kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan musluğu kapatmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında akan musluk kapatmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulur.

Kahve falında muslukta akan su görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında musluktan akan su içmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında su akan musluk görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına alamet eder.

Kahve falında musluktan akan su görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir