AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak akan su görmek

Kahve falında berrak akan su görmek

Kahve falında berrak akan su görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayırlı bir sürece girileceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak akan su gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Kahve falında berrak akan su görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan berrak su görmek müjdeli bir haber alacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak akan dere görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret eder.

Kahve falında berrak akan çay görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde berrak su görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak su içmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında berrak ve temiz su görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak suyun içinde yılan görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir