AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan akan su görmek

Kahve falında duvardan akan su görmek

Kahve falında duvardan akan su görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, işlerinin duracağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında duvardan akan su gördüyseniz:

  • Bazı olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Kahve falında duvardan akan su görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağlardan akan su görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına işarettir.

Kahve falında akan yağmur suyu görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suya atlamak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyu durduramamak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulur.

Kahve falında tavandan akan su görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evde akan su görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan su şelale görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir