AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yılan ısırması görmek

Kahve falında sarı yılan ısırması görmek

Kahve falında sarı yılan ısırması görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yılan ısırması gördüyseniz:

  • Saydığım ilişkilerden bazılarında gerilim yaşanabilir.

Kahve falında sarı yılan ısırması görmek işlerinin yarıda kalacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak söz ve yetki sahibi olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek ana baba duası alınacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ısırılmak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yılan ısırırken görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında ısıran yılanı öldürmek güç ve para kaybedeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet eder.

Kahve falında ısırmayan yılan görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir