AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın üstüne düşmek

Kahve falında ağacın üstüne düşmek

Kahve falında ağacın üstüne düşmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına inanılır.

Kahve falında ağacın üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Kahve falında ağacın üstüne düşmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının üstüne düşmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine yorulur.

Kahve falında ayak üstüne düşmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında dört ayak üstüne düşmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kar üstüne düşmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir