AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstüne düşmek

Kahve falında kar üstüne düşmek

Kahve falında kar üstüne düşmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, canının ve malının garantide olacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kar üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Kahve falında kar üstüne düşmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin üstüne düşmek başarıya giden yolların açık olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın üstüne düşmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın üstüne düşmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, güzel bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten ayaklarının üstüne düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki ayağının üstüne düşmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Kahve falında üstüne ateş düşmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir