AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, düşmanlarını kaybetmeye, kalp kırmayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işarettir.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Hızlı para kazanma yöntemleri geliştiren kişiler yanıltıcı olabilir.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir