AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında mavi renk muhabbet kuşu görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, görmediği yerlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet mavi kuşu görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, prestij sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir