AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet mavi kuşu görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir