AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi muhabbet kuşu görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi renkli muhabbet kuşu görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, yaşamına bakacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk muhabbet kuşu görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek iyi hissedileceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir