AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa rivayet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet mavi kuşu görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kafasının rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, iş kaybı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir