AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Ekibinizdeki bazı kişilerin kımıldayacak hali olmayabilir veya bulundukları mevkiiyi veya pozisyonu kaldıramayacak durumda olabilirler.

Kahve falında sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek gün sayacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak başının belaya girmeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet mavi kuşu görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir