AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı görmek

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, tartışmalar yaşanacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız detaylandırılmış değişiklikler hayatınızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına yorulur.

Kahve falında erkekte topuklu ayakkabı görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, beklenilen takdiri alacağına delalettir.

Kahve falında topuklu ayakkabı kaybetmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabısının topuğunun kırıldığını görmek dileklerinin de kabul olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir